TOP meniu » Receptainė • Kiaušinių patiekalų receptai • Kiaušiniai • Miltai • Fermentinis sūris • Pienas • Įdaryti patiekalai

Karštas kiaušinių užkandis

Jums reikės: 6 kiaušiniai,
25 g sviesto,
25 g miltų,
50 g fermentinio sūrio,
0,2 l pieno,

Įdaras: 1 svogūnas,
kiaušinių tryniai,
1 indelis konservuotų arba 200 g šviežių pievagrybių,
1 pakelis Kotanyi Viduržemio jūros salotų mišinio.

Gaminimo eiga:
Pievagrybius, svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite. Virtus ir nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Išimkite trynius ir susmulkinę sumaišykite su apkeptais grybais ir svogūnais. Įberkite Kotanyi prieskonių ir išmaišykite.

Šia mase įdarykite kiaušinių baltymus. Miltus pakepinkite svieste, praskieskite pienu ir įtarkuokite sūrio. Įdarytus kiaušinius sudėkite į ugniai atsparų indą ir užpylę padažu pašaukite į orkaitę 180 C 10–15 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kiaušiniai » Mišrainės • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Mišrainės • Įdaryti patiekalai • Omletai • Kita • Kremai • Sumuštiniai • Padažai •