TOP meniu » Receptainė Kiaušinių patiekalų receptai Kiaušiniai Miltai Fermentinis sūris Pienas Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 6 kiaušiniai,
25 g sviesto,
25 g miltų,
50 g fermentinio sūrio,
0,2 l pieno,
Įdaras: 1 svogūnas,
kiaušinių tryniai,
1 indelis konservuotų arba 200 g šviežių pievagrybių,
1 pakelis Kotanyi Viduržemio jūros salotų mišinio.
Gaminimo eiga:
Pievagrybius, svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite. Virtus ir nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Išimkite trynius ir susmulkinę sumaišykite su apkeptais grybais ir svogūnais. Įberkite Kotanyi prieskonių ir išmaišykite.
Šia mase įdarykite kiaušinių baltymus. Miltus pakepinkite svieste, praskieskite pienu ir įtarkuokite sūrio. Įdarytus kiaušinius sudėkite į ugniai atsparų indą ir užpylę padažu pašaukite į orkaitę 180 C 1015 min.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kiaušiniai » Mišrainės Apkepai Sriubos Kepiniai Mišrainės Įdaryti patiekalai Omletai Kita Kremai Sumuštiniai Padažai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!