TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Duona grybai Margarinas Miltai Pienas Pomidorai Svogūnai Sriubos
Jums reikės: 4-6 riekės baltos arba juodos duonos,
150-200 g grybų,
1 valg.šaukštas sviesto arba margarino,
1-2 arbat. šaukšteliai miltų,
1/2 stiklinės pieno arba grietinės,
druskos, pipirų,
1 pomidoras,
1-2 valg.šaukštai tarkuoto sūrio,
1 svogūnas.
Gaminimo eiga:
Grybai susmulkinami, patroškinami margarine, įdedama miltų, pamaišoma, paskui sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama.Ant kiekvienos riekės užtepamas storas sluoksnis paruoštų grybų, ant viršaus dedamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio.Svogūną galima patroškinti kartu su grybais.Sumuštiniai kepami karštoje orkaitėje (275 laipsnių), kol paskrunda viršutinis sluoksnis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!