TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Majonezas • Garstyčios • Svogūnai • Medus • Mišrainės

Karštos bulvių salotos

Jums reikės: išvirtų (su lupenomis) raudonųjų bulvių,
1 a.š. naminio majonezo,
0,3 a.š. geltonųjų garstyčių,
pusę raudono svogūno (pjaustyto žiedais),
1 a.š. medaus,
žalumynų (rozmarino, petražolių, svogūnų laiškų ar kt.),
druskos ir pipirų,
2 v.š. aliejaus.

Gaminimo eiga:
Su lupenomis išvirtas bulves pjauname į 4 dalis (jei labai mažos, tai galima visai nepjauti, ar pjauti į dvi dalis).

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame bulves. Apkepame jas iš visų pusių. Iškeptas sudedame į dubenį ir padedame, kad atvėstų.
Atskirame indelyje sumaišome majonezą, medų, garstyčias bei žalumynus.

Ant truputį atvėsusių bulvių beriame druskos ir pipirų bei pilame majonezo ir medaus padažą. Išmaišome, užberiame svogūno žiedus ir patiekiame.
Šios bulvių salotos gali būti ne tik užkandis, bet ir puikus garnyras prie jautienos ar kiaulienos patiekalų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •