TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Želatina Grietinėlė Kefyras Mandarinai Kremai
Jums reikės: 500 g konservuotų mandarinų,
400 ml kefyro,
100 g cukraus,
150-200 ml grietinėlės,
2-3 šaukštai išbrinkinto ir ištirpinto želatino.
Gaminimo eiga:
Kremui kefyrą suplakti su cukrumi ir 3 šaukštais mandarinų sulčių, supilti želatiną ir sukrėsti iki standžių putų išplaktą grietinėlę, viską gerai išmaišyti.
Mandarinus supilti į kiaurasamtį ir nuvarvinti ir sudėti į kremą.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!