TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Džiovinti grybai • Svogūnai • Sviestas • Grietinė • Pomidorai • Grybai • Marinuoti grybai • Kelmučiai • Alyvuogės • Svogūnai • Padažai

Kelmučių padažas

Jums reikės: 5g alyvų aliejaus,
40g konservuotų pomidorų,
10g marinuotų kelmučių,
5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių,
5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų,
1g smulkiai sukapotų petražolių,
0,5g džiovintų čiobrelių,
0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
5g alyvų aliejuje pakepinkite 40g kubeliais supjaustytų konservuotų luptų savo sunkoje pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų.

Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •