TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Džiovinti grybai Svogūnai Sviestas Grietinė Pomidorai Grybai Marinuoti grybai Kelmučiai Alyvuogės Svogūnai Padažai
Jums reikės: 5g alyvų aliejaus,
40g konservuotų pomidorų,
10g marinuotų kelmučių,
5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių,
5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų,
1g smulkiai sukapotų petražolių,
0,5g džiovintų čiobrelių,
0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
5g alyvų aliejuje pakepinkite 40g kubeliais supjaustytų konservuotų luptų savo sunkoje pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų.
Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!