TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Subproduktai Svogūnai Pienas Kiaušiniai
Jums reikės: 500 g vištienos kepenėlių,
truputis miltų,
1 svogūnas,
1 stiklinė pieno,
truputis aliejaus,
sviesto,
universalaus prieskonių mišinio,
1 kiaušinis.
Gaminimo eiga:
Kepenėles nuplaukite, pavoliokite miltuose ir pakepkite aliejuje. Kitoje keptuvėje svieste pakepinkite svogūną, įdėkite šaukštą miltų, supilkite pieną, įberkite prieskonių. Apkeptas kepenėles sudėkite į paruoštą padažą.
Uždenkite ir troškinkite ant labai mažos ugnies apie 20 min. Atvėsusias kepenėles sumalkite, įmuškite kiaušinį ir labai gerai išmaišykite.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!