TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Subproduktai • Svogūnai • Pienas • Kiaušiniai

Kepenėlių įdaras didžkukuliams (cepelinams)

Jums reikės: 500 g vištienos kepenėlių,
truputis miltų,
1 svogūnas,
1 stiklinė pieno,
truputis aliejaus,
sviesto,
universalaus prieskonių mišinio,
1 kiaušinis.

Gaminimo eiga:
Kepenėles nuplaukite, pavoliokite miltuose ir pakepkite aliejuje. Kitoje keptuvėje svieste pakepinkite svogūną, įdėkite šaukštą miltų, supilkite pieną, įberkite prieskonių. Apkeptas kepenėles sudėkite į paruoštą padažą.

Uždenkite ir troškinkite ant labai mažos ugnies apie 20 min. Atvėsusias kepenėles sumalkite, įmuškite kiaušinį ir labai gerai išmaišykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •