TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Bulvės • Morkos • Cukinija • Porai • Pievagrybiai

Kepsninėje keptos daržovės su česnakų marinatu

Jums reikės: 3-4 virtų bulvių,
2 morkų,
1 cukinijos,
6 askaloninių česnakų,
1 poro (baltosios dalies),
10 pievagrybių,
druskos,
pipirų.

Marinatui: Marinatui: 100 ml alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų kapotų petražolių,
5 sutrintų česnako skiltelių.

Gaminimo eiga:
Supjaustykite daržoves. Pievagrybius palikite sveikus. Sumaišykite marinatą ir užpilkite ant daržovių. Daržoves marinuokite valandą arba šlakstykite marinatu kepdami.

Pievagrybius apšlakstykite taip pat kepdami. Kepkite, kol daržovės ir pievagrybiai gražiai parus.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal