TOP meniu » Receptainė Uogų, vaisių patiekalų receptai Ananasai Pienas Manų kruopos Kiaušiniai Aliejus Desertai
Jums reikės: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių,
250 ml pieno,
150 ml manų,
1 kiaušinis,
3 valgomieji šaukštai cukraus,
100 ml aliejaus.
Gaminimo eiga:
Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išimkite kietą šerdį. Nuo konservuotų ananasų nupilkite sultis. Užvirinkite pieną, sudėkite 75 ml manų kruopų ir išbrinkinkite ant lėtos ugnies. Atvėsinkite. Kiaušinius su cukrumi išplakite iki lengvų putų ir sumaišykite su manų koše.
Ananasų griežinėlius pirmiausia apvoliokite likusiose sausose manų kruopose, tada tešloje, o paskui vėl sausose manų kruopose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Ananasų griežinėlius 2 minutes apkepkite iš abiejų pusių taip, kad jie gražiai paruduotų.
Skanu su atšaldyta plakta grietinėle ir smulkintais riešutais.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!