TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Vynas • Upėtakis

Keptas upėtakis

Jums reikės: upėtakio
druskos,
pipirų,
balto vyno.

Gaminimo eiga:
Upėtakius nuplauname, keliose vietose įpjauname peiliu odą, apibarstome druska ir citrininiais pipirais.
Iš abiejų pusių apkepame alyvų aliejuje keptuvėje - kol šiek tiek apskrunda odelė.

Tuomet įpilame 50 g balto vyno ir dar 15 min. dedame į karštą orkaitę, upėtakį pridengę folija - kad iškeptų žuvies vidus.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •