TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Vištiena • Faršas • Česnakas • Morkos • Kepsniai

Keptas vištienos ir faršo vyniotinis

Jums reikės: 3 vištienos šlaunelių,
~ 150 g faršo,
2 skiltelių česnako,
pagal skonį druskos, pipirų, paukštienos prieskonių, prieskonių faršui, bei paprikos miltelių,
nedidelės morkos.

Gaminimo eiga:
Šlauneles nukauliname, bei nuimame skūreles. Nukaulintą mėsą ištriname druska , prieskoniais ir česnaku, žinoma nepamirštame ir skūrelių ir paliekame nors kelioms valandoms pasimarinuoti.
Į faršą įpjaustome likusią česnako skiltelę, beriame prieskonių, druskos ir gerai išminkome.
Morką sutarkuojame stambiai per burokinę tarką.

Praėjus toms kelioms valandoms, imame kepimo skardą, tiesiame foliją bei pirmiausiai išsiklojame skūreles, šiek tiek uždėjus kraštus. Žinoma skūrelių galėtų būti ir dvigubai daugiau.
Ant skūrelių paskirstome vištienos gabaliukus, per vidurį dedame faršo juostelę, ant viršaus tarkuotos morkos pabarstome bei vyniotinį susukame bei kiek galima standžiau suvyniojame į foliją. Folijos kraštus ir šonus užlankstome ir viskas tereikia iškepti.

Kepame 180-190 laipsnių orkaitėje, į kepimo indą įpylus šiek tiek vandens, kepam apie valandą.
Iškepus paslegiame ir paliekame per naktį.
O po to foliją nulupame ir skanaujame ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Puikiai gavosi sumuštinukams labai tiko

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Keptas vištienos ir faršo vyniotinis

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •