TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Baravykai • Bulvės • Svogūnai • Lašiniai • Kepsniai

Kepti baravykai

Jums reikės: 1 kg baravykų;
5 bulvės;
2 svogūnai;
0, 2 kg šaltai rūkytų lašinių;
0, 1 kg krapų;
0, 15 kg grietinės;
galvelė česnako;
Druska, pipirai.

Gaminimo eiga:
Kepti geriausia tuos baravykus, kurių apačia balta arba labai švelniai gelsva. Baravykus nuplauname, supjaustome.

Kepiname lašinius kartu su supjaustytais svogūnais. Verdame bulves. Atskirai svieste pakepiname baravykus kartu su pjaustytais česnakais.

Kepiname baravykus apie 10 minučių, sudedame kepintus spirgučius su svogūnais, įdedame grietinės. Prieš baigiant kepti, įdedame supjaustytus krapus, druską, pipirus.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •