TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Baravykai Bulvės Svogūnai Lašiniai Kepsniai
Jums reikės: 1 kg baravykų;
5 bulvės;
2 svogūnai;
0, 2 kg šaltai rūkytų lašinių;
0, 1 kg krapų;
0, 15 kg grietinės;
galvelė česnako;
Druska, pipirai.
Gaminimo eiga:
Kepti geriausia tuos baravykus, kurių apačia balta arba labai švelniai gelsva. Baravykus nuplauname, supjaustome.
Kepiname lašinius kartu su supjaustytais svogūnais. Verdame bulves. Atskirai svieste pakepiname baravykus kartu su pjaustytais česnakais.
Kepiname baravykus apie 10 minučių, sudedame kepintus spirgučius su svogūnais, įdedame grietinės. Prieš baigiant kepti, įdedame supjaustytus krapus, druską, pipirus.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!