TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Česnakas • Cheresas • Citrinos sultys • Kedro riešutai • Riešutai

Kepti grybai su česnaku

Jums reikės: 500 g stambiai pjaustytų pievagrybių arba kitokių grybų,
3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 smulkintos česnako skiltelės,
4 valg.šaukštai chereso,
2 valg.šaukštai kedro riešutų,
1 citrinos sulčių,
druskos pagal skonį,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
2 valg.šaukštai kapotų šviežių petražolių.

Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite česnaką ir pakepinkite ant gana stiprios ugnies apie 3 minutes, kol paruduos. Sudėkite pievagrybius ir riešutus, įpilkite chereso ir kepkite toliau, kol skystis nuo grybų išgaruos. Įpilkite citrinos sulčių, pasūdykite bei paskaninkite pagal skonį pipirais, po to apibarstykite petražolėmis ir patiekite.

Tinka su makaronais, ryžiais ar bulvių koše bei šviežiomis daržovėmis. Vietoj pievagrybių, esant sezonui, galite naudoti kitus grybus, tik prieš tai gerai juos apvirkite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •