TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Rūkyta šoninė • Porai • Svogūnai • Morkos • Grietinėlė • Kepsniai

Kepti grybai su šonine ir grietinėle

Jums reikės: grybukai - surinkti, nuvalyti, išvirti,
gabalėlis karšto rūkymo šoninės,
Poro (arba svogūno),
Morkos,
grietinėlės (10 proc., kur kavai),
Šaukšto miltų,
Krapų. Kas mėgsta - čiobrelio - šviežio, petražolės ar pan.

Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoju stambia tarka (galima ir ta, kur tarkuoja šiaudeliais) , pakepinu su trupučiu aliejaus. Kai suminkštėja, įdedu supjaustytą porą , dar pakepinu , sukrečiu į kitą indą. Tada pakepinu smulkiai pjaustytą šoninę, dedu grybus.

Juos pakepinu , kad grybai perkaistų. Tuomet dedu morkas su porais, šaukštą miltų, gerai viską išmaišau. Po to pilu grietinėlę, pakaitinu. Pabaigoje - paskaninu prieskoniais ir druskytė. Valgyti su virtomis bulvėmis.

[Pasidalino: Wika]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •