TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Rūkyta šoninė Porai Svogūnai Morkos Grietinėlė Kepsniai
Jums reikės: grybukai - surinkti, nuvalyti, išvirti,
gabalėlis karšto rūkymo šoninės,
Poro (arba svogūno),
Morkos,
grietinėlės (10 proc., kur kavai),
Šaukšto miltų,
Krapų. Kas mėgsta - čiobrelio - šviežio, petražolės ar pan.
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoju stambia tarka (galima ir ta, kur tarkuoja šiaudeliais) , pakepinu su trupučiu aliejaus. Kai suminkštėja, įdedu supjaustytą porą , dar pakepinu , sukrečiu į kitą indą. Tada pakepinu smulkiai pjaustytą šoninę, dedu grybus.
Juos pakepinu , kad grybai perkaistų. Tuomet dedu morkas su porais, šaukštą miltų, gerai viską išmaišau. Po to pilu grietinėlę, pakaitinu. Pabaigoje - paskaninu prieskoniais ir druskytė. Valgyti su virtomis bulvėmis.
[Pasidalino: Wika]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!