TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Jautiena Kepsniai
Jums reikės: 400 g jautienos filė,
druskos,
šaukštelis rudojo cukraus,
skiltelė česnako,
4 šaukštai aliejaus,
300 g konservuotų ananasų,
raudonųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Mėsą gerai išmušti kūjeliu. Česnako skiltelę plačiu peiliu sumaigyti ant druskos. Tada kepsnius įtrinti druska su česnako sultimis, o rudąjį cukrų padalyti ir juo apibarstyti mėsos gabalėlius. Ant viršaus užpilti aliejus.
Kepsninė turėtų būti iš anksto įšildyta, o ant jos sudėti kepsniai kepami apie 2-3 minutes. Tada išimamos ir nuvarvinamos ananasų skiltelės, kurios turi būti apkepamos kepsninėje. Po vieną ananaso skiltelę reikia uždėti ant mėsos gabalėlių ir šiek tiek apibarstyti raudonaisiais pipirais.
Kepti jautienos gabaliukai su ananasais patiekiami su žaliomis salotomis ir balta duona.
[Pasidalino: Šarūnė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!