TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Varškė Miltai Kiaušiniai Grietinė Blynai
Jums reikės: 2 pakeliai varškės,
1/2 stiklinės miltų,
kiaušinis,
2 šaukštai taukų,
1/2 stiklinės grietinės,
druskos (pagal skonį).
Gaminimo eiga:
Pirmiausia reikia gerai ištrinti varškę su kiaušiniu, įdėti šiek tiek miltų ir druskos pagal skonį. Gavus vientisą masę, daryti nedidelius sklindžius. Apkepti vieną jų pusę, tada viduryje padaryti įdubimą, į kurį įpilti truputį grietinės.
Paruoštus varškėčius dėti ant taukais išteptos skardos ir apie 15 minučių kepti karštoje orkaitėje. Paruoštus varškėčius galima patiekti su grietine.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!