TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žiediniai kopūstai • Fermentinis sūris

Kepti žiediniai kopūstai

Jums reikės: 1 žiedinis kopūstas,
100-200 g fermentinio sūrio,
šaukštas sviesto,
šaukštas išlukštentų saulėgrąžų, krapų (pagal skonį),
cukraus (pagal skonį), druskos (pagal skonį).

Gaminimo eiga:
Pirmiausia reikia paruošti žiedinį kopūstą - nuplauti, susmulkinti. Užvirti puodą su vandeniu, šiek tiek pasūdyti ir įmesti virti žiedinį kopūstą. Pavirti apie 15 minučių.

Tada išimti žiedinį kopūstą ir sudėti į sviestu išteptą karščiui atsparų indą, sudėti sūrio griežinėlius, pabarstyti saulėgrąžomis ir, jei reikia, pipirais.

Orkaitėje kepti tol, kol sūris išsilydys. Išėmus iš orkaitės pabarstyti smulkintais žaliais krapais. Paruoštas patiekalas patiekiamas su bulvėmis arba bulvių koše ir žalių daržovių salotomis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •