TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Grybai Sviestas
Jums reikės: Grybų,
Riebalų, geriausiai sviesto
Gaminimo eiga:
Marinuoti galite ir keptus grybus. Kepti tinka baravykai, raudonviršiai, kazlėkai, geltonieji baravykai, rudmėsės, voveraitės.
Švariai nuvalytus ir nuplautus grybus susmulkinkite ir dėkite į verdančius riebalus (gali būti margarinas, augalinis aliejus, ypač tinka sviestas). Neuždengtame puode virkite apie pusę valandos ant silpnos ugnies. Išgaravus vandeniui, grybus sudėkite į švarius stiklainius ir ant viršaus užpilkite 1 cm storumo augalinio aliejaus sluoksnį.
Hermetiškai uždarytus stiklainius laikykite šaltoje (1-6 laipsnių C) patalpoje.
Jeigu planuojate juos laikyti kambario temperatūroje, stiklainius valandą pakaitinkite verdančiame vandenyje.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!