TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Pomidorai • Salieras • Porai • Svogūnai • Paprika • Actas • Cinamonas • Padažai

Ketčupas

Jums reikės: 3 kg pomidorų,
salierų,
porų,
250 g svogūnų,
180 g cukraus,
1 raudonos paprikos ankštis,
2 lauro lapai (Lauro lapas),
2,5 šaukšto druskos,
1 stiklinė acto,
10 gvazdikėlių,
1/4 šaukšto cinamono,
kvapniųjų pipirų,
maltos paprikos.

Gaminimo eiga:
Visas daržoves supjaustyti ir troškinti ant mažos ugnies, o kai suminkštės, pertrinti per sietelį.
Į pomidorų masę sudėti prieskonius, druską, cukrų, actą.
Virti ketčupą, kol pradės stingti.

Jei vartosite negreitai - sudėkite į stiklainius ir pakaitinkite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •