TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Kiauliena • Troškiniai

Kiaulienos filė su garstyčių padažu

Jums reikės: 500 g kiaulienos filė,
8 česnakai,
200 g pievagrybių,
sviestas,
druska,
pipirai,
2 šaukštai garstyčių,
1 šaukštas cukraus,
200 ml grietinėlės,
2 šaukšteliai peletrūno,
200 g grietinės.

Gaminimo eiga:
Supjaustyti riekelėmis pievagrybius. Nulupti svogūnus, pakepinti riebaluose ir išimti iš keptuvės. Supjaustyti filė gabaliukais.
Apkepti juos riebaluose, pabarstyti druska ir pipirais.

Sudėti į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilti grietinėlę, sudėti garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinti ant silpnos ugnies apie 15 min.

Sudėti grietinę ir patroškinkite dar keletą min. Patiekti galima su salotomis, virtais ryžiais, makaronais arba bulvėmis bei virtomis daržovėmis.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •

    Grįžti atgal