TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Kiauliena Kepsniai
Jums reikės: 750 g kiaulienos kepenėlių,
pieno pamirkymui,
2 svogūnų,
2 paprikų ankščių,
2 rūgščių obuolių.
Marinatui: 1/2 stiklinės aliejaus,
1 česnako skiltelės,
citrinos sulčių,
2 lauro lapų,
Kotanyi prieskonių šašlykams, druskos.
Gaminimo eiga:
Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3 - 4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais. Česnaką nulupkite ir sutrinkite. Puode išmaišykite visus marinato komponentus, užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite. Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Verkite ant iešmelių pakaitomis paprikos, obuolio gabalėlius, svogūno ritinėlius ir išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.
[Pasidalino: Ingutė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!