TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Kiauliena • Kepsniai

Kiaulienos kepenėlių šašlykas

Jums reikės: 750 g kiaulienos kepenėlių,
pieno pamirkymui,
2 svogūnų,
2 paprikų ankščių,
2 rūgščių obuolių.

Marinatui: 1/2 stiklinės aliejaus,
1 česnako skiltelės,
citrinos sulčių,
2 lauro lapų,
Kotanyi prieskonių šašlykams, druskos.

Gaminimo eiga:
Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3 - 4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais. Česnaką nulupkite ir sutrinkite. Puode išmaišykite visus marinato komponentus, užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite. Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Verkite ant iešmelių pakaitomis paprikos, obuolio gabalėlius, svogūno ritinėlius ir išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.

[Pasidalino: Ingutė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •