TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Kiauliena Svogūnai Morkos Paprika Pievagrybiai Pomidorų padažas Grietinė Troškiniai
Jums reikės: 700 g kiaulienos mentės arba kumpio,
2 svogūnai,
2 morkos,
2 paprikos,
pievagrybiai,
pomidrų pasta,
150 g grietinės,
lauro lapeliai,
muskato riešutas,
pipirų mišinys,
bazilikas,
2 skiltelės česnako.
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir apkepti. Prieš baigiant kepti - išspausti porą skiltelių česnako.
Apkepusią mėsą sudėti į puodą. Pusžiedžiais supjaustytą svogūną, morkas, paprikas ir pievagrybius apkepti ir sudėti kartu su mėsa. Užpilti sultiniu arba vandeniu ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 10-15 min. sudėti ketvirčiais pjaustytas bulves.
Kai bulvės jau beveik išvirusios - sudėti prieskonius, pomidorų pastą. Įdėti grietinę ir dar keletą minučių patroškinti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!