TOP meniu » Receptainė • Pieno, varškės patiekalų receptai • Pienas • Sviestas • Kiaušiniai • Miltai • Želatina • Kremai

Kiaušinių kremas su želatina

Jums reikės: 200 ml pieno,
300 g sviesto arba margarino,
10 kiaušinių,
400 g cukraus,
šaukštas miltų,
40 g želatinos,
vanilino.

Gaminimo eiga:
Kremui želatiną užpilkite 150 g šilto vandens ir palikite 30 minučių brinkti. Kiaušinių trynius gerai ištrinkite su puse cukraus, supilkite pieną, išmaišykite, berkite miltus, vėl išmaišykite. Dubenį su mase dėkite į didesnį indą su karštu vandeniu, maišydamos kaitinkite, kol užvirs. Atvėsinkite.

Sudėkite stambia tarka sutarkuotą sviestą ar margariną, įberkite vanilino ir viską išplakite iki vientisos masės. Tada pašildykite, bet neužvirkite išbrinkusios želatinos, perkoškite ir atvėsinkite. Baltymus su likusiu cukrumi išplakite iki putų, greitai, visą laiką maišydamos, supilkite želatiną. Galiausiai trynių ir baltymų masę sumaišykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Desertai • Desertai • Desertai • Kremai • Apkepai • Padažai • Kepiniai • Sriubos • Kita • Kepsniai • Blynai • Sumuštiniai • Mišrainės •