TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Kivi • Obuoliai • Citrina • Uogienės

Kivių uogienė su obuoliais ir žaliom citrinom

Jums reikės: 750 g kivių (nuluptų, supjaustytų),
1 saldus obuolys (nuluptas, supjaustytas),
2 laimų sulčių,
1 stiklinė cukraus.

Gaminimo eiga:
Sumaišome susmulkintus kivius, obuolius ir 1/3 stiklinės laimo sulčių. Sudedame masę į puodą ir pašildome. Nukelti puodą nuo viryklės, suberti cukrų ir gerai išmaišyti. Palaikyti apie 30-60 min., kad išsiskirtų sultys. Po to vėl dedame ant ugnies ir kaitiname apie 15-20 min.

Sudedame į sterilizuotus stiklainius ir uždengiame dar karštus spiritu išvalytais dangteliais. Apverčiu ir palieku, kol atvės.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •