TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Miltai • Kopūstai • Svogūnai • Grybai • Virtiniai

Koldūnai su kopūstais ir grybais

Jums reikės: 3 stiklinės miltų
1 stkl. vandens
5 v. š. aliejaus,
Druska
300 g kopūstų
150 g grybų
1 svogūnas

Gaminimo eiga:
Išverdame grybus ir susmulkiname. Kopūstą pakepame, sumaišome su grybais, keptu svogūnu, pagardiname druska. Pasigaminame tešlą, išspaudžiame apskritimus, dedame įdarą ir užsukame. Išverdame ir patiekiame su sviestu ar grietine.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •