TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Miltai Kopūstai Svogūnai Grybai Virtiniai
Jums reikės: 3 stiklinės miltų
1 stkl. vandens
5 v. š. aliejaus,
Druska
300 g kopūstų
150 g grybų
1 svogūnas
Gaminimo eiga:
Išverdame grybus ir susmulkiname. Kopūstą pakepame, sumaišome su grybais, keptu svogūnu, pagardiname druska. Pasigaminame tešlą, išspaudžiame apskritimus, dedame įdarą ir užsukame. Išverdame ir patiekiame su sviestu ar grietine.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!