TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Miltai • Virtiniai

Koldūnai su mėsa

Jums reikės: 3 stiklinės miltų,
150-250 g vandens,
2 kiaušiniai,
250 g kiaulienos,
250 g jautienos,
2 svogūnai,
0,5 stiklinės šalto vandens,
druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
3 stiklines miltų persijoti į dubenį, viduryje padaryti duobutę. Į 150-250 g. vandens įmušti 2 kiaušinius, pasūdyti, išmaišyti. Gautą mišinį supilti į miltus.

Tešlą maišyti, kol ji taps elastinga. Sudėti tešlą į lėkštę ir uždengti drėgna servetėle arba pabarstyti miltais ir palikti pastovėti 20 min. Iš maltos mėsos, svogūnų padaryti įdarą. Suformuoti koldūnus ir juos virti arba kepti.

[Pasidalino: Šarūnė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •