TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Miltai Virtiniai
Jums reikės: 3 stiklinės miltų,
150-250 g vandens,
2 kiaušiniai,
250 g kiaulienos,
250 g jautienos,
2 svogūnai,
0,5 stiklinės šalto vandens,
druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
3 stiklines miltų persijoti į dubenį, viduryje padaryti duobutę. Į 150-250 g. vandens įmušti 2 kiaušinius, pasūdyti, išmaišyti. Gautą mišinį supilti į miltus.
Tešlą maišyti, kol ji taps elastinga. Sudėti tešlą į lėkštę ir uždengti drėgna servetėle arba pabarstyti miltais ir palikti pastovėti 20 min. Iš maltos mėsos, svogūnų padaryti įdarą. Suformuoti koldūnus ir juos virti arba kepti.
[Pasidalino: Šarūnė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!