TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Rauginti kopūstai • Kopūstai • Grybai • Džiovinti grybai • Miltai • Kiaušiniai • Virtiniai

Koldūnai su raugintais kopūstais ir grybais

Jums reikės: 1,5 stiklinės supjaustytų raugintų kopūstų,
druskos,
šaukštas sviesto,
3-4 kepurėlės džiovintų baravykų.

Tešlai: 0,5 stiklinės miltų, 0,5 kiaušinio,
3 šaukštai pasūdyto vandens.

Gaminimo eiga:
Kopūstus patroškinkite su sviestu. Grybus išmirkykite, išvirkite, nuvarvinkite, sukapokite ir sumaišykite su troškintais kopūstais. Pasūdykite.

Tešlą paruoškite kaip virtiniams. Ją iškočiokite, stikline išspauskite skrituliukus, ant jų uždėkite įdaro ir padarykite koldūnus. Juos išvirkite pasūdytame vandenyje.

Koldūnus valgykite su tirpintu sviestu arba mėgstamu padažu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •