TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Miltai Sojų produktai Kopūstai Morkos Virtiniai
Jums reikės: (tešlai) 2 stiklinių miltų,
žiupsnelio druskos ir nepilnos stiklinės vandens.
Įdarui: pusės pakelio (apie 70-80g) sojos faršo,
apie 100-200g kopūsto,
nedidelės morkos,
pusės galvutės svogūno.
Prieskonių.
Gaminimo eiga:
Į įdarą bėriau maltų juodų pipirų, malto kmyninio kumino, druskos. Su prieskoniais, manau, galite eksperimentuoti. Soją vandenyje su ištirpintu daržovių sultinio kubeliu. Viriaus apie 15 minučių.
Burokine tarka sutarkuotą morką, kopūstą, svogūną sudėjau į keptuvę (kurioje prieš tai alyvuogių aliejuje pakepinau kuminą) ir kepinau, kol suminkštėjo. Tada į keptuvę sudėjau faršą. Kepiau apie 5 min. Prieš baigdama kepti, subėriau pipirus ir druską. Visas šis įdaras turi būti pakankamai sausas. Aušinau faršą ir per tą laiką ruošiau tešlos apskritimus.
Užmaišyti tešlą, ir atsignybusi tešlos gabalėlį, jį kočiojau, kol gavau ploną lakštą. Su dideliu kavos puodeliu išspaudžiau apskritimus.
Į apskritimą dėjau po šaukštelį faršo ir tvirtai pirštais užspaudžiau kraštelius.
Į puodą su verdančiu vandeniu ir žiupsneliu druskos sudėjau virtinius ir viriau dar apie 10 minučių.
Virtinius gardinau grietine ir česnako granulėmis.
Likusius koldūnus apvoliojau miltuose ir sudėjusi ant skardos, užšaldžiau kitai dienai.
[Pasidalino: Asta]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!