TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Citrinos rūgštis • Marinavimas

Konservuota paprika su česnakais (I)

Jums reikės: 2-3 kg. paprikos,
česnako,
6 stiklinės vandens,
stiklinė cukraus,
stiklinė aliejaus,
2-3 šaukštai druskos,
2 šaukšteliai citrinos rūgšties,
kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką, išvirti užpilą. Papriką nuvalyti, supjaustyti gabalėliais skersai ar išilgai. 1-2min. įmesti į verdantį užpilą ir išgriebti.

Karštą papriką sudėti į stiklainius, užpilti verdančiu užpilu, įdėti po skiltelę česnako ir uždengti. Kaitinti nereikia.

[Pasidalino: Vilija]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •