TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Patisonai • Actas • Marinavimas

Konservuoti agurkai ir patisonai

Jums reikės: 1l stiklainiui:
450g nedidelių agurkėlių,
150g patisono,
1 skiltelė česnako,
krieno lapas, krapų, petražolės šakelė,
2 gvazdikėliai,
3 žirneliai juodųjų pipirų.

Marinatui: 1l vandens,
40g druskos,
50g cukraus,
1 šaukštas acto.

Gaminimo eiga:
Agurkėlius nuplauti ir apdžiovinti. Patisoną nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį pirmiausia sudėti žalumynus ir prieskonius, paskui pasluoksniui agurkus ir patisonus.

Tada užpilti karštu marinatu, nepripilant iki viršaus 2-1,5 cm. Uždengti dangteliais ir pasterizuoti 10 min. 90 laipsniu temp. Paskui sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •