TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Aguročiai • Česnakas • Aliejus • Actas • Marinavimas

Konservuoti aguročiai

Jums reikės: 800 g. aguročio,
20 g. česnako,
petražolių saujelė,
krapų saujelė,
apie 120 ml. aliejus,
50 ml. acto
druskos apie 10 g.
[2 puslitriniai arba 1 l. stiklainis]

Gaminimo eiga:
Agurotį supjaustykite kubeliais arba plonais griežinėliais ir pakepinkite su puse kiekio aliejaus.

Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais.

Į 1 litro stiklainio dugną sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir actą. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Jei imame puslitrinius, kiekį proporcingai paskirstykite.

Stiklainius būtina pakaitinti, juos pridengus, dedame į verdančio vandens puodą ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 20 minutes, litrinius - 30 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •