TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Burokėliai Actas Marinavimas
Jums reikės: 2 kg burokėlių,
1,5 l vandens,
1 stiklinė 10% acto,
10 karčiųjų pipirų,
10 kvapniųjų pipirų,
4 lauro lapai,
1 šaukštas cukraus,
1 šaukštas druskos.
Gaminimo eiga:
Vandenį su prieskoniais virti 15 min.
Baigiant - supilti actą.
Vienodo dydžio burokėlius išvirti, nulupti ir sudėti į stiklainius.
Užpilti karštu marinatu, uždengti ir 15 min. pakaitinti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!