TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Actas • Marinavimas

Konservuoti burokėliai

Jums reikės: 2 kg burokėlių,
1,5 l vandens,
1 stiklinė 10% acto,
10 karčiųjų pipirų,
10 kvapniųjų pipirų,
4 lauro lapai,
1 šaukštas cukraus,
1 šaukštas druskos.

Gaminimo eiga:
Vandenį su prieskoniais virti 15 min.
Baigiant - supilti actą.
Vienodo dydžio burokėlius išvirti, nulupti ir sudėti į stiklainius.
Užpilti karštu marinatu, uždengti ir 15 min. pakaitinti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •