TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Actas • Marinavimas

Konservuoti jalapeno pipirai

Jums reikės: Jalapeno pipirų,
1 litras vandens,
1 v.š. druskos,
1 v.š. cukraus,
pusės stiklinės obuolių acto.

Gaminimo eiga:
Nuplauname pipirus ir supjaustome plonais griežinėliais. Jei pjaustote daugiau, nepamirškite apie gumines pirštines.

Supjaustytus pipirus talpiai sudedame į nedidelius stiklainius, litrinius ar dar mažesnius.

Pasiruošiame marinatą: į verdantį vandenį dedame nurodytą kiekį druskos ir cukraus, užviriname, kai ištirpsta cukrus bei druska, supilame obuolių actą už kelių minučių nukeliame ir karštą pilame į stiklainius ant Jalapeno pipirų.

Stiklainius (pridengtus) statome į puodą su karštu vandeniu ir kaitiname ant nedidelės ugnies, kad vanduo ir stiklainiai kaistų pamažu, maždaug 20-30 min. Po to greitai traukiame stiklainius, greitai užsukame ir sustatome apvertus ant dangtelių bei paliekame atvėsti. Vėliau išnešame į rūsį.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •