TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Actas Agurkai Patisonai Marinavimas
Jums reikės: 450 g nedidelių agurkėlių,
150 g patisono,
1 skiltelė česnako,
krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų.
Marinatui: 1 l. vandens,
40 g druskos,
50 g cukraus,
1 šaukštas 9 proc. acto.
Gaminimo eiga:
Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui agurkus ir patisonus (sluoksniais).
Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 90 C temperatūroje. Sandariai uždaryti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!