TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Agurkai • Patisonai • Marinavimas

Konservuoti patisonai su agurkais

Jums reikės: 450 g nedidelių agurkėlių,
150 g patisono,
1 skiltelė česnako,
krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų.

Marinatui: 1 l. vandens,
40 g druskos,
50 g cukraus,
1 šaukštas 9 proc. acto.

Gaminimo eiga:
Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais).

Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min. 90 C temperatūroje. Sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •