TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Rabarbarai • Braškės • Kompotas

Konservuoti rabarbarai su braškėmis

Jums reikės: 500 g rabarbarų;
100 g braškių.

Sirupui: 1 l vandens;
300 g cukraus.

Gaminimo eiga:
Rabarbarų kotelius nuplauti, nulupti ir, supjausčius 1.5 – 2 cm ilgio gabaliukais, sudėti į stiklainį maišant su braškėmis, užpilti karštu sirupu ir 8 – 10 minučių sterilizuoti.

Po to sandariai uždaryti ir laikyti šaltai.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •