TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Actas • Marinavimas

Konservuotos paprikos

Jums reikės: 5 kg paprikų,
1 stiklinė 9% acto,
1 stiklinė aliejaus,
1 stiklinė vandens,
1 stiklinė cukraus,
1 šaukštas druskos.

Gaminimo eiga:
Visus komponentus išskyrus papriką sudėti į didelį puodą, išmaišyti ir užvirti.

Žalias ir raudonas paprikas išplauti, pašalinti kotelį ir sėklas, supjaustyti žiedais, suberti į puodą ir pavirti ~15 minučių, pastoviai maišant.

Virtas paprikas suberti į marinatą kelias minutes pavirti ir karštus išpilstyti į stiklainius ir užsukti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •