TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Kopūstai • Morkos • Česnakas • Actas • Marinavimas

Kopūstų ir morkų užkandėlė

Jums reikės: 2 kg kopūstų
6 morkos
1 galvutė česnako

Marinatui: 1 l vandens
1 a.š. acto
200 g aliejaus
100 g cukraus
2 v.š. druskos.

Gaminimo eiga:
Kopūstus smulkiai supjaustome, atsargiai sumaišome su tarkuotomis morkomis ir smulkintu česnaku. Sudedame į didesnį indą. Vandenį sumaišome su actu, aliejumi, druska ir cukrumi, užviriname.

Užpilame karštą padažą ant kopūstų, šiek tiek prispaudžiame, atvėsiname. Sudedame į stiklainius, uždarome ir laikome šaltoje vietoje

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •