TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Kopūstai Morkos Česnakas Actas Marinavimas
Jums reikės: 2 kg kopūstų
6 morkos
1 galvutė česnako
Marinatui: 1 l vandens
1 a.š. acto
200 g aliejaus
100 g cukraus
2 v.š. druskos.
Gaminimo eiga:
Kopūstus smulkiai supjaustome, atsargiai sumaišome su tarkuotomis morkomis ir smulkintu česnaku. Sudedame į didesnį indą. Vandenį sumaišome su actu, aliejumi, druska ir cukrumi, užviriname.
Užpilame karštą padažą ant kopūstų, šiek tiek prispaudžiame, atvėsiname. Sudedame į stiklainius, uždarome ir laikome šaltoje vietoje
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!