TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Porai • Kopūstai • Brokoliai • Šparagai • Salieras • Sriubos

Kopūstų sriuba su čiobreliais

Jums reikės: 100 g porų, pjaustytų šiaudeliais,
100 g kopūstų, pjaustytų šiaudeliais,
100 g brokolių,
160 g šparagų,
70 g salierų, pjaustytų šiaudeliais,
1 arb.š. Santa Maria čiobrelių,
1 l daržovių sultinio,
4 valg.š. tarkuoto parmezano sūrio,
truputis kapotų šviežių petražolių,
Santa Maria juodųjų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Ištirpdykite sviestą keptuvėje įdėkite šparagus, salierus ir čiobrelius. Apkepkite šparagus, kol jie suminkštės. Puode užvirkite daržovių sultinį, sudėkite kopūstus, pipirus, pagardinkite druska ir virkite, kol jie suminkštės. Vėliau sudėkite šparagus ir brokolius, pavirkite dar kelias minutes.

Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •