TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Porai Kopūstai Brokoliai Šparagai Salieras Sriubos
Jums reikės: 100 g porų, pjaustytų šiaudeliais,
100 g kopūstų, pjaustytų šiaudeliais,
100 g brokolių,
160 g šparagų,
70 g salierų, pjaustytų šiaudeliais,
1 arb.š. Santa Maria čiobrelių,
1 l daržovių sultinio,
4 valg.š. tarkuoto parmezano sūrio,
truputis kapotų šviežių petražolių,
Santa Maria juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Ištirpdykite sviestą keptuvėje įdėkite šparagus, salierus ir čiobrelius. Apkepkite šparagus, kol jie suminkštės. Puode užvirkite daržovių sultinį, sudėkite kopūstus, pipirus, pagardinkite druska ir virkite, kol jie suminkštės. Vėliau sudėkite šparagus ir brokolius, pavirkite dar kelias minutes.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!