TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Kiaušiniai • Miltai • Paprika • Grybai • Bulvės • Riešutai • Čili pipiras • Blynai

Korėjietiški bulviniai blynai su padažu

Jums reikės: kiaušinio,
5 v.š. kukurūzų miltų,
1 raudonos paprikos,
1 nedidelio žalio čili pipiro,
4 šitaki (shiitake) grybai,
svogūnų laiškų,
1 skiltelės česnako,
1 kg baltų bulvių,
druskos ir pipirų,
3-4 v.š. aliejaus,
pusę saujos smulkintų žemės riešutų.

Padažui: 2 v.š. sojos padažo,
2 v.š. vermuto,
2 v.š. acto,
2 v.š sezamų aliejaus,
2 v.š. citrinų sulčių,
druskos.

Gaminimo eiga:
Pasiruošiam padažą: pirmus 6 ingridientus sumaišome, palaikome šaldytuve 10-15 minučių. Patiekiant prie iškeptų bulvinių blynų suberti riešutus. Dubenyje išplakame kiaušinį su kukurūzų miltais. Sudedame mažais kubeliais pjaustytą papriką, čili pipirą, smulkintus grybus, svogūnų laiškus bei česnaką. Ingriedientus gerai išmaišome.

Bulves nulupame ir sutarkuojame stambesne tarka (labai tiktų burokėliams skirta). Tarkius sumaišome su miltų ir kiaušinio plakiniu.
Į keptuvę pilame aliejaus ir po šaukštą dedame pagamintos masės. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •