TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Kiaušiniai Džiuvėsėliai Svogūnai Margarinas Kepsniai
Jums reikės: 1 kg pievagrybių,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių,
1 svogūnas,
125 g margarino,
prieskonių.
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplaukite.
Svogūną ir pievagrybius sumalkite mėsmale.
gautą masę įdėkite į sietelį ir išspauskite skystį.
Į likusią masę dėkite 3/4 stiklinės džiūvėsėlių, įmuškite 2 kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įdėkite prieskonių pagal skonį.
Iš gauto faršo suformuokite kotletus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite ant margarino.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!