TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Krapai

Krapų sūdymas

Jums reikės: 200 g. krapų.
40 g. druskos.

Gaminimo eiga:
Krapus nuplaukite, gerai nusausinkite. Žalius lapelius nuskinkite nuo storesnių stiebelių ir susmulkinkite.

Į paruoštą nedidelį stiklainį sluoksniais dėkite žalumynus, pabarstykite druska ir gerai suspauskite. Paskutinis sluoksnis turėtų būti druskos, viršuje iki dangtelio paliekant kelių centimetrų ertmę.

Stiklainius uždenkite dangteliais ir laikykite šaldytuve. Prieš naudojant, pirmiausia pamirkykite žalumynus vandenyje, taip atgyja jų aromatas bei skonis.

Taip galima sūdyti ne tik krapus, bet ir kitus mėgstamus žalumynus, pvz petražoles.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •