TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Krapai
Jums reikės: 200 g. krapų.
40 g. druskos.
Gaminimo eiga:
Krapus nuplaukite, gerai nusausinkite. Žalius lapelius nuskinkite nuo storesnių stiebelių ir susmulkinkite.
Į paruoštą nedidelį stiklainį sluoksniais dėkite žalumynus, pabarstykite druska ir gerai suspauskite. Paskutinis sluoksnis turėtų būti druskos, viršuje iki dangtelio paliekant kelių centimetrų ertmę.
Stiklainius uždenkite dangteliais ir laikykite šaldytuve. Prieš naudojant, pirmiausia pamirkykite žalumynus vandenyje, taip atgyja jų aromatas bei skonis.
Taip galima sūdyti ne tik krapus, bet ir kitus mėgstamus žalumynus, pvz petražoles.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!