TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Bulvės Porai Sriubos
Jums reikės: 1 didelio svogūno;
1 didelės skustos bulvės;
4 porų;
200 ml riebios grietinėlės;
dviejų sviesto "nykščių";
druskos; pipirų.
Gaminimo eiga:
Svogūną supjausčius, kepti svieste ant nedidelės ugnies taip, kad suminkštėtų, bet neparuduotų. Įpylus truputį vandens idėti pjaustytą bulvę. Kai šioji išvirs sudėti pjaustytą porą. Jei reikia dapilti vandens, kad tik apsemtų daržoves. Kai porai suvirs, supilti grietinėlę, pasūdyti.
Sumalti su blenderiu ir pertrinti per sietą. Per sietą trinti nebutinai verdančiai karštą, bet ir nelaukti kol visai atšals. Galima valgyti ir šaltą, ir karštą. Jei valgysite karstą, galite naudoti daugiau sviesto. Jei saltą - su sviestu nepersistenkite.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!