TOP meniu » Receptainė • Jūros gėrybių patiekalų receptai • Krevetės • Salotos • Žalioji citrina • Medus • Mišrainės

Krevečių salotos

Jums reikės: Krevečių 50g;
Iceberg (gūžinių) salotų 50g (arba tiesiog turimų);
žaliosios citrinos sulčių 1šaukštelis,
Alyvuogių aliejaus 30g;
Medaus 0,5 šaukštelio,
Jūros druskos, pipirų,
Citrinos bei petražolės papuošimui.

Padažas:
Majonezas 30g;
Pomidorų padažas 30g;
Citrinos sultys 0,5 šaukštelio.

Gaminimo eiga:
Visus padažo komponentus gerai sumaišyti. Krevetes marinuojame su alyvuogių aliejumi, žaliosios citrinos sultimis, medumi, jūros druska, pipirais, 2-3 val.

Salotas Iceberg suplėšyti, sudėti į lėkštę, užpilti krevečių marinatu ir padažu, papuošti.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai • Paštetas • Troškiniai • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Sriubos • Mišrainės • Kita •

    Grįžti atgal