TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Krevetės Salotos Žalioji citrina Medus Mišrainės
Jums reikės: Krevečių 50g;
Iceberg (gūžinių) salotų 50g (arba tiesiog turimų);
žaliosios citrinos sulčių 1šaukštelis,
Alyvuogių aliejaus 30g;
Medaus 0,5 šaukštelio,
Jūros druskos, pipirų,
Citrinos bei petražolės papuošimui.
Padažas:
Majonezas 30g;
Pomidorų padažas 30g;
Citrinos sultys 0,5 šaukštelio.
Gaminimo eiga:
Visus padažo komponentus gerai sumaišyti. Krevetes marinuojame su alyvuogių aliejumi, žaliosios citrinos sultimis, medumi, jūros druska, pipirais, 2-3 val.
Salotas Iceberg suplėšyti, sudėti į lėkštę, užpilti krevečių marinatu ir padažu, papuošti.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!