TOP meniu » Receptainė • Jūros gėrybių patiekalų receptai • Avokadas • Krevetės • Citrinos sultys • Varškė • Įdaryti patiekalai

Krevetėmis įdaryti avokadai

Jums reikės: Avokado vaisiaus (vienai porcijai reikia vieno vaisiaus),
Atšaldytų krevečių,
Pusės citrinos sulčių,
Citrinpipirių,
Žiupsnelio druskos,
Krapų,
Varškės kremo (su daržovėmis arba paprasto).

Gaminimo eiga:
Avokadas perpjaunamas ir atsargiai išimamas kaulas.

Varškės kremas sumaišomas su krevetėmis, citrinos sultimis, citrinpipiriais, druska, krapais. Sumaišyta masė dedama į duobeles, avokade likusias, išėmus kaulą. Įdaru apdedami ir vaisiaus paviršius.

Patiekalas atrodo labai gražiai. Tereikia avokadus sudėti į didelę lėkštę. Įdarytą vaisių galima imti tiesiai į ranką ir valgyti su šaukšteliu, kapojant avokadą.

Ypač šis patiekalas tinka su šampanu ar baltu vynu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai • Paštetas • Troškiniai • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Sriubos • Mišrainės • Kita •