TOP meniu » Receptainė Jūros gėrybių patiekalų receptai Avokadas Krevetės Citrinos sultys Varškė Įdaryti patiekalai
Jums reikės: Avokado vaisiaus (vienai porcijai reikia vieno vaisiaus),
Atšaldytų krevečių,
Pusės citrinos sulčių,
Citrinpipirių,
Žiupsnelio druskos,
Krapų,
Varškės kremo (su daržovėmis arba paprasto).
Gaminimo eiga:
Avokadas perpjaunamas ir atsargiai išimamas kaulas.
Varškės kremas sumaišomas su krevetėmis, citrinos sultimis, citrinpipiriais, druska, krapais. Sumaišyta masė dedama į duobeles, avokade likusias, išėmus kaulą. Įdaru apdedami ir vaisiaus paviršius.
Patiekalas atrodo labai gražiai. Tereikia avokadus sudėti į didelę lėkštę. Įdarytą vaisių galima imti tiesiai į ranką ir valgyti su šaukšteliu, kapojant avokadą.
Ypač šis patiekalas tinka su šampanu ar baltu vynu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai Paštetas Troškiniai Įdaryti patiekalai Mišrainės Sriubos Mišrainės Kita
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!