TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Kriaušės Kiaušiniai Miltai Sviestas Kepiniai
Jums reikės: 4-5 kriaušės,
0,5 kiaušinio tešlai patepti,
cukrus kriaušėms apvolioti ir tešlai pabarstyti,
250 g miltų,
1 kiaušinis,
2 arbatiniai šaukšteliai sviesto,
1/3 stiklinės šilto vandens,
druska.
Gaminimo eiga:
Tešlai skirtus produktus sumaišome ir minkome, kol tešla tampa elastinga. 30 min. leidžiame tešlai pastovėti. Tada imame dalį tešlos. Iškočiojame iš jos paplotėlį. Į jo vidurį dedame cukrumi apibarstytą kriaušę su išpjautu apačios žiedeliu ir tešlą apspaudžiame kaip ryšulėlį.
Kriaušių "ryšulėlius" dedame į miltais pabarstytą skardą, patepame plaktu kiaušiniu ir pabarstome cukrumi. Kepame apie 40 min.
Galime patiekti karštas arba šaltas su plakta grietinėle. Puošiame melisos lapeliais.
[Pasidalino: Močiutė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!