TOP meniu » Receptainė • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Kriaušės • Desertai

Kriaušių marmeladas

Jums reikės: 1 kg kriaušių tyrės,
4 st. cukraus.

Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupame, išimame sėklalizdžius, užpilame vandeniu, kad apsemtų vaisius, verdame, kol suminkštės, perkošiame.
Po to pertriname, paverdame tyrę ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
Tirštą cukraus sirupą sumaišome su tyre ir išverdame.
Iškrečiame karštą į popieriumi išklotas formas, atšaldome, supjaustome ir apdžioviname orkaitėje 400C temperatūroje, kol susidarys plona plutelė.

Apibarstome cukrumi, perdedame į stiklainius ar popieriumi išklotas kartonines dėžutes.
Laikome šaltoje ir sausoje vietoje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •