TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Uogienės
Jums reikės: 2 kg agrastų,
100 g vyšnių lapų,
3 st. vandens,
apie 2,5 kg cukraus.
Gaminimo eiga:
Agrastus parenkame stambesnius, pašaliname kotelius ir žiedsosčius, įpjauname ir išimimame sėklas.
Sveikus vyšnių lapus gerai nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir verdame 2-3 min. Po virimo nukošiame ir užpilame ant paruoštų agrastų. Laikome 12 val šaltoje vietoje.
Sultis supilame, dalimis beriame cukrų ir kaitinant jį ištirpiname. Karštą sirupą užpilame ant uogų ir verdame 15-20 min. Baigiant virti įmetame 10-15 šviežių vyšnių lapų ir dar 2-3 min paverdame.
Karštą uogienę išpilstytpme į stiklainius ir sandariai uždarome.
Ši uogienė esti malonaus aromato, gražios spalvos, tinka įvairių konditerijos gaminių puošimui.
[Pasidalino: Lina]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!