TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Uogienės
Jums reikės: 5 stiklinės ne visai prisirpusių agrastų,
7 stiklinės cukraus,
Sauja vyšnių lapų.
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, nukarpyti "ūselius" ir subadyti storesne adata. Saują tik ką nuskintų vyšnių lapų užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti ir nuoviru užpilti agrastus. Atvėsinti ir nakčiai įdėti į šaldytuvą.
Ryte nuovirą nupilti, dalimis berti cukrų ir kaitinant ištirpinti.
Karštą sirupą užpilti ant uogų ir virti 15-20 min. kol uogos taps permatomos. Baigiant virti įmesti maždaug 10 ką tik nuskintų vyšnių lapų. Užvirinti ir supilti į stiklainius dar karštą.
[Pasidalino: Lina]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!