TOP meniu » Receptainė Uogų, vaisių patiekalų receptai Serbentai Avietės Grietinėlė Braškės Žemuogės Mėlynės Desertai
Jums reikės: 400g ledų (galima plombyro ar šokoladinių ar šiaip mėgstamų),
175g raudonųjų serbentų,
175g aviečių,
50g cukraus pudros,
30-40 ml grietinėlės,
500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių).
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberti nuplautus raudonuosius serbentus ir avietes. Apibarstyti cukraus pudra, supilti grietinėlę , uždengti ir palikti 1-2 h. Išmirkusias uogas kartu su išsiskyrusiomis sultimis supilti į puodą ir virti ant mažos ugnies kol suminkštės. Išvirusias uogas ištrinti elektriniu trintuvu ir tyrę atvėsinti.
Į desertiniu indėlius įdėti ledų, aplieti paruoštu užpilu ir gausiai apdėti šviežiomis uogomis.
[Pasidalino: wera]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!