TOP meniu » Receptainė • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Serbentai • Avietės • Grietinėlė • Braškės • Žemuogės • Mėlynės • Desertai

Ledų desertas su uogomis

Jums reikės: 400g ledų (galima plombyro ar šokoladinių ar šiaip mėgstamų),
175g raudonųjų serbentų,
175g aviečių,
50g cukraus pudros,
30-40 ml grietinėlės,
500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių).

Gaminimo eiga:
Į dubenį suberti nuplautus raudonuosius serbentus ir avietes. Apibarstyti cukraus pudra, supilti grietinėlę , uždengti ir palikti 1-2 h. Išmirkusias uogas kartu su išsiskyrusiomis sultimis supilti į puodą ir virti ant mažos ugnies kol suminkštės. Išvirusias uogas ištrinti elektriniu trintuvu ir tyrę atvėsinti.

Į desertiniu indėlius įdėti ledų, aplieti paruoštu užpilu ir gausiai apdėti šviežiomis uogomis.

[Pasidalino: wera]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •