TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Miltai • Avižiniai dribsniai • Kiaušiniai • Pienas • Cukinija • Baklažanai • Paprika • Pomidorai • Blynai

Lietiniai su daržovėmis

Jums reikės: 75 g rupių kvietinių miltų;
25 g greito paruošimo avižinių dribsnių;
1 kiaušinis;
300 ml pieno;
žiupsnelis druskos;
1 š. aliejaus.

Įdarui: 1 cukinija;
1 baklažanas;
1 morka;
1/2 raudonos paprikos;
1 skardinė smulkintų konservuotų pomidorų;
1 puodelio daržovių sultinio (tinka ir vanduo);
1 -2 š. aliejaus;
1 skiltelė česnako;
druskos, pipirų, bazilikų.

Gaminimo eiga:
Lietiniams miltus, avižinius dribsnius ir druską sumaišyti. Įmušti kiaušinį, supilti pusę kiekio pieno ir šaukštu išmaišyti, kad gautųsi tiršta tešla. Supilti likusį pieną, išmaišyti ir palikti 15-30 minučių kambario temperatūroje. Prieš kepant įpilti šaukštą aliejaus ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje.

Įdarui daržoves supjaustyti. Pakepinti aliejuje morkas su česnaku, suberti paprikas su cukinijom, dar minutę pakepti. Užpilti sultiniu, konservuotais pomidorais, įberti pagal skonį bazilikų, druskos, pipirų ir uždengus troškinti apie 15 minučių. Suberti baklažanus ir dar kelias minutes patroškinti, kol daržovės taps minkštos. Paskleisti įdarą ant lietinio ir sulankstyti norima forma.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •