TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Fermentinis sūris • Grietinė • Svogūnai • Lydeka

Lydeka su sūriu ir svogūnais

Jums reikės: Lydekos,
150 g sviesto,
150 g fermentinio sūrio,
750 g grietinės,
šaukštas miltų,
3 svogūnai,
druskos.

Gaminimo eiga:
Išėmę stuburą, žuvį supjaustykite 3 pirštų storio gabalais, pasūdykite. Ištirpinę 100 g sviesto, sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus, žuvį ir kepkite. Svieste pakepinkite miltus ir maišydami supilkite grietinę.

Iš žuvies išimkite kaulus, apvoliokite tarkuotu sūriu ir dėkite dubenin su padažu. Ant viršaus užbarstykite likusį tarkuotą sūrį. Kepkite orkaitėje, kol parusvės.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •